lördag 19 september 2015

Ingelas viktresa dag 4

Gällande dag 4 så fortsätter det som smort :) och idag fick jag även smakat på en varm soppa från Slanka, nämligen kycklingsoppan, och än en gång blev jag lycklig! Den smakade så gott! Enligt Sahlgrenska så får jag använda mig av kryddor när jag ska äta de varma sopporna men detta behövdes inte, så god var den! Heja Slanka! Ni levererar verkligen!
Vad jag däremot väntar på är den katastrofala huvudvärken som inte än har kommit men detta är jag tacksam över för då sköter jag mitt vätskeintag. Jag har nu blivit utsatt för att andra äter god mat och även godis i min närhet och jag står ut, verkligen inte svårt alls men så är jag också mycket taggad! Min energibank har jag inte ens börjat ta ut ifrån, jag fixar detta än så länge väldigt bra men jag är väl medveten om att det säkert kommer svårare tider under denna långa period men jag är glad för varje dag jag klarar.

Nu fortsätter min lördagskväll och jag är inte det minsta sugen eller hungrig. Jag kör vidare och önskar er alla en fortsatt fantastisk helg!

Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar